D’n 1000Klapper is dé vuurwerkspecialist voor Etten-Leur en omstreken. Wij verkopen al 10 jaar kwalitatief goed en mooi vuurwerk van de merken Proline, Asian Budget, Excellent en Dynasty .

D’n 1000Klapper is gevestigd aan de Kerkeheidestraat 18 in Sprundel, gelegen aan de rand van industrieterrein Nijverhei. Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is dus gratis.

In onze mooie, ruime showroom staat het complete assortiment vuurwerk in kasten overzichtelijk voor u uitgestald. Hier kunt u op het gemak onder het genot van een bakje koffie uw keuze maken. Van veel vuurwerkartikelen hebben wij een filmpje wat wij u graag op een groot scherm laten zien. Zo kunt u rustig en weloverwogen uw keuze maken.

10 jaar 1000klapper

Webshop

Het vuurwerk assortiment is dit jaar vrijwel compleet vernieuwd. Er zijn vele nieuwe artikelen in het assortiment opgenomen. Kijkt u gerust in onze webshop, de webshop is reeds geopend. Natuurlijk verkopen wij ook vuurwerk voor de kinderen; sterretjes in verschillende maten, knalerwten, bengaalse lucifers en morning glory.

webshop-1000-klapper

Bliksemdeals

Tijdens de vuurwerk voorverkoop zijn er bliksemdeals voor de snelle beslissers. Verschillende cakes en vuurwerkboxen zijn tot en met 24 december extra voordelig geprijsd.

Zoals u al verschillende jaren van ons gewend bent kunt u ook dit jaar weer voor vuurwerk sparen bij Total Tankstation Jochems. Dit jaar kunt u sparen voor MEGA kortingen op kwaliteits vuurwerk. Tankstations Jochems is gevestigd aan de vosdonkweg. De verbindingsweg tussen Sprundel en Etten-leur.

bliksemdeals

Vuurwerkcheck

Bij D’n 1000Klapper staat veiligheid voorop, daarom zijn wij aangesloten bij Vuurwerkcheck. Dit garandeert dat wij alleen gecertificeerd vuurwerk verkopen.

Wij zijn aangesloten bij Vuurwerkcheck omdat;

  • Wij u graag verantwoord en vertrouwd vuurwerk willen verkopen
  • Wij vinden dan de vuurwerktraditie moet blijven
  • Wij tegen overlast zijn
  • Wij willen dat (oog) letstel beperkt blijft
  • Wij een erkend verkooppunt zijn.

Om deze redenen verkopen wij ook vuurwerkbrillen voor kinderen en volwassenen, aansteeklonten en een vuurwerkgrip om uw vuurwerk veilig af te kunnen steken.